foto

Louis-Karim Nébati

  • nar. 25.8.1974 (45 let)
    Bénouville, Calvados, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fatal Crossroads
2011 Moi, Michel G., milliardaire, maître du monde
Nízkonákladovka
2009 Taupe 2, La (TV film)
Temnota
2003 Les femmes savantes (TV film)

TV seriály

2015 American Dream (TV seriál)
2009 Mac Orlan (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Questions pour un champion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky