foto

Mildred Gordon

  • nar. 24.7.1905
  • zem. 3.2.1979 (73 let)
    Tucson, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Ta zatracená kočka - kniha
1965 Zatracená kočka - kniha
1962 Experiment in Terror - kniha
1961 Melodie in A-Moll (TV film) - kniha
1954 Down Three Dark Streets - kniha
Make Haste to Live - kniha

TV seriály

1956 Wire Service (TV seriál) - kniha
1954 Disneyland (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Ta zatracená kočka - původní scénář
1965 Zatracená kočka
1962 Experiment in Terror
1954 Down Three Dark Streets

TV seriály

1959 The Detectives (TV seriál)
1958 U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Men of Annapolis (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace