foto

Tošio Kakei

  • nar. 10.8.1962 (55 let)
    Hamamaci, prefektura Šizuoka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Daini keibitai
Jošimoto šin kigeki eiga: Džošikósei tantei Ai-čan
2015 Patlabor
2014 Saikó no omotenaši (TV film)
The Next Generation PatLabor
2012 Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
2011 Cangao Duoji
Hayabusa
2010 Bokkusu!
Vyjednávačka
2009 Andante: Ine no senricu
Koshonin SP (TV film)
Subaru
2008 Five (TV film)
Sono hi no mae ni
2006 22 sai no wakare - Lycoris: Ha mizu hana mizu monogatari
Red Letters
2004 Curibaka nišši 15: Hama-čan no asu wa nau?
Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
Saigo no koi, hadžimete no koi
2003 Ganryujima
Nasu: Andalusia no nacu
Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
2002 Drive
Inochi
2000 Supésutoraberázu
1999 Hasen no marisu
Soví hrad
1998 Odoru daisosasen
Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
1994 Spanking Love
1992 Netorare Sosuke
1990 Boku ga bjóki ni natta wake
1985 Šukudži

TV seriály

2017 Onna džóšu Naotora (TV seriál)
2016 Cabasuka Gakuen (TV seriál)
Shi Hei (TV seriál)
2015 Boku no tsuma to kekkon shite kudasai (TV seriál)
Napoleon no mura (TV seriál)
2014 Borderline (TV seriál)
2012 Koisuru Hae Onna (TV seriál)
2008 Kôshônin (TV seriál)
2006 Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
2005 Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
Nanairo no Obanzai (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Motto koi seyo otome (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
2003 Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
Kaidan šin mimibukuro (TV seriál)
2002 Koi Seyo Otome (TV seriál)
Nemurenu Yoru wo Daite (TV seriál)
2001 Rookie (TV seriál)
2000 Ai wo kudasai (TV seriál)
Jamato nadešiko (TV seriál)
Nanohana no Oki (TV seriál)
1997 Cuki no kagajaku joru dakara (TV seriál)
1996 Risky Game (TV seriál)
1995 Uchi ni Oideyo (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace