foto

Ted Jonas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Extra School
2015 Ohnivé tornádo (TV film)
2014 The Before Time
Vraždy v přímém přenosu
Šťastné ex-Vánoce (TV film)
2013 Kletba Bellovy čarodějnice
2012 Vortex, the

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
Houby Bagdád (E03)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Večer v muzeu (S06E08)
2003 Reno 911! (TV seriál)

Dokumentární

2011 LA: Město démonů (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Neplatíš - neřídíš! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky