foto

Michael Reola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Liberty Falls (TV film)
2017 Sunset Park
The Nth Ward
The Storyteller
2016 Believe
2014 Mom, Murder & Me
2012 Monster Mountain
Pretty Obsession
The Guest House
2007 Last Call Before Sunset
Sister's Keeper
2005 Val/Val

TV seriály

2015 Melissa a Joey (TV seriál)
Double Happiness (S04E22)
Be the Bigger Person (S04E21)
Game Night (S04E20)
další epizody (20)
2014 Melissa a Joey (TV seriál)
A Melanie & Josiah Christmas (S04E02)
Witch Came First (S04E01)
At Last (S03E37)
další epizody (23)
2013 Melissa a Joey (TV seriál)
A New Kind of Family Christmas (S03E16)
What Happens in Jersey...: Part 2 (S03E15)
What Happens in Jersey...: Part 1 (S03E14)
další epizody (16)
2012 Melissa a Joey (TV seriál)
Mel Marries Joe (S02E15)
From Russia with Love (S02E14)
Wherefore Art Thou Lennox (S02E13)
další epizody (15)
2011 Melissa a Joey (TV seriál)
The Settlement (S01E30)
Do as I Say, Not as I Did (S01E29)
A House Divided (S01E28)
další epizody (18)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Joe Knows (S01E12)
A Fright in the Attic (S01E11)
In Lennox We Trust (S01E10)
další epizody (12)
2008 IQ-145 (TV seriál)

Dokumentární

2016 In Search of Balance
2015 Game Face
2012 Still I Strive

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky