foto

Alex Russo

  • nar. 2.10.1989 (29 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mock and Roll
2016 A Man Possessed
Lux in Tenebris
Scarred
2015 Touched by an Angel
2013 Approaching Midnight
2012 Dying 2 Meet U

TV seriály

2013 Domek z karet (TV seriál)
2005 Parental Control (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)

Dokumentární

2011 Lovec vrahů (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Lux in Tenebris

Producentská filmografie

Filmy

2016 Lux in Tenebris

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace