foto

Timothy Quay

  • nar. 17.6.1947 (70 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1980 Fallové

Dokumentární

2017 Hudba Zdeněk Liška (TV film)
2015 Quay
The 1000 Eyes of Dr Maddin
2008 Krotitel brouků
2005 Animation Nation (TV seriál)
2002 Celluloid Dreams

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace