foto

Adam Kwiatek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Ostrá
2019 Rokenrolový Eddie
2014 Karol, który został świętym
Karuzela
2012 Štvanice
2005 Czas surferów

TV seriály

2021 Rysa (TV seriál)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2020 Archiwista (TV seriál)
Zaginiona wdowa (E08)
Zabójczy romans (E07)
Nie całkiem ślepa Temida (E04)
další epizody (4)
Brzydula 2 (TV seriál)
Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (28)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Ślad (TV seriál)
Episode 19 (S02E19)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 18 (S01E18)
Episode 16 (S01E16)
Episode 6 (S01E06)
W rytmie serca (TV seriál)
Kłopotliwy sekret (S02E03)
Trudna sytuacja (S02E02)
Rozkopany grób (S02E01)
Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
další epizody (11)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Nigdy więcej (S04E11)
další epizody (22)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
další epizody (4)
Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 7 (E07)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Olga wychodzi za mąż (E11)
Pogrzebana randka (E10)
další epizody (7)
Singielka (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 11 (S07E11)
Episode 9 (S07E09)
další epizody (7)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 10 (S06E10)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 10 (S04E10)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (13)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Cel: Alex (S01E13)
Dziedzictwo (S01E09)
Pierwsza nagroda (S01E08)
další epizody (6)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (13)
Reguły gry (TV seriál)
Kołderka wspomnień (E06)
Gry i zabawy (E03)
Żar młodości (E02)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (17)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (6)
Hela w opałach (TV seriál)
Talent nie do opisania (S04E15)
Awaria (S04E14)
Mała dorosła (S04E13)
další epizody (15)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Plecaczek (E12)
Rywale (E11)
další epizody (13)
Strážce svědomí (TV seriál)
Ring (E09)
Dziewiąta ofiara (E07)
Zdjęcie roku (E05)
další epizody (5)
Niania (TV seriál)
Wielki finał, cz. 2 (S09E07)
Wielki finał, cz. 1 (S09E06)
Polowanie na kociaka (S09E05)
další epizody (29)
2008 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Niania (TV seriál)
Zaręczyny (S07E15)
Niania u sułtana (S07E14)
Pechowa wysypka (S07E13)
další epizody (30)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (6)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
Hela w opałach (TV seriál)
Wszyscy faceci Heli (S03E14)
Święta, święta (S03E13)
Problemy z Kacprem (S03E12)
další epizody (26)
Niania (TV seriál)
Cyrk podatkowy (S05E15)
Jaki ojciec, taki syn (S05E14)
Piąty mąż Janiny (S05E13)
další epizody (30)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Mała Miss (S01E15)
Gdy zobaczysz spadającą gwiazdę (S01E14)
Cała Hela (S01E13)
další epizody (15)
Niania (TV seriál)
Dziewczyny nie płaczą (S03E15)
Rąbnięta Owca (S03E14)
Zabierz to futro (S03E13)
další epizody (30)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Piekielny Sylwester (E13)
Szopka Betlejemska (E12)
Morderczy leżak (E11)
další epizody (13)
Niania (TV seriál)
Wymarzona Wigilia (S01E15)
Rodzinne przepychanki (S01E14)
Między nami modelkami (S01E13)
další epizody (15)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
Tygrysy Europy 2 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Alfabet mafii (TV seriál)
Wołomin (E07)
"Dziad" (E06)
Wersja "Masy" (E03)
další epizody (5)
Alfabet mafii. Dekada mafijnej Warszawy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky