foto

Alison Kelly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 A Funny Thing Happened to Kelly and Ted
Contra-Internet: Jubilee 2033
2017 Alaska Is a Drag
Post-Apocalyptic Potluck
Událost velkolepých rozměrů
2016 Split
2013 Kdo se bojí Vagíny Wolfový?
2011 Custom Mary, The
2010 The Owls
2009 Hollywood, je t‘aime
Lost Dream
The Twenty
We Are the Mods
2008 Sestřenka k nakousnutí
2005 Beyond Lovely
2004 Memoirs of an Evil Stepmother

TV seriály

2020 Diary of a Future President (TV seriál)
Two Party System (E10)
State of the Union (E09)
Matters of Diplomacy (E08)
další epizody (10)
Social Distance (TV seriál)
2019 Grand Hotel (TV seriál)
Dear Santiago (E12)
Art of Darkness (E11)
Suite Little Lies (E10)
další epizody (10)
Halfway (TV seriál)
2018 Dietland (TV seriál)
Woman Down (E09)
Monster High (E07)
Plum Tuckered (E05)
další epizody (7)
2017 The Quad (TV seriál)
2015 Finding Carter (TV seriál)
I'm Not the Only One (S02E12)
Wrecking Ball (S02E11)
Rumour Has It (S02E10)
další epizody (12)
2014 Finding Carter (TV seriál)
One Hour Photo (S01E12)
The Long Goodbye (S01E11)
Love Story (S01E10)
další epizody (11)
2012 Blue (TV seriál)
Rochelle (TV seriál)
2010 Futurestates (TV seriál)

TV pořady

2010 Králové aukcí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky