foto

Rochus Millauer

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loslassen (TV film)
Splendid Case Of Doubt
2016 Muxe
2013 Wand vor der Wand
2010 Neúmyslný únos Elfriede Ott
2006 Das Flüstern des Mondes
Karo a Pán Bůh

TV seriály

2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Perfekte Welt (S10E02)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Blutige Ernte (S03E01)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný úkol (S04E13)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)

Host

TV pořady

2006 Mulatschag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky