foto

Hyeon-kyeong Eom

  • nar. 4.11.1986 (32 let)
    Nonsan, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Yeolyeodeolb, yeolahob
2006 Aiseukeki

TV seriály

2019 Chungiljeonja misseuli (TV seriál)
2018 Sumbaggokjil (TV seriál)
2017 Dalkchigo seumaesing (TV seriál)
Pigoin (TV seriál)
Singgeul wayipeu (TV seriál)
2016 Goot waipeu (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
Palangsaeui jib (TV seriál)
2014 Choigoui gyeolhon (TV seriál)
Eommaui jungwon (TV seriál)
Peulrooto bimilgyeolsadae (TV seriál)
2013 Goot dakteo (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
Siriwooseu (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
Cheonsangui hwawon (TV seriál)
Ddalgi siseukeurim (TV seriál)
Kangryukban (TV seriál)
2007 Chakhan yeoja Baek Il Hong (TV seriál)
Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
2006 Il dan ttwieo (TV seriál)
2005 Nonseutob 6 (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Baeteul teulib (TV pořad)
2013 Isip segi misonyeon (TV pořad)
Na honja sanda (TV pořad)
2001 Haepitugedeo (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky