foto

Seann Walsh

  • nar. 2.12.1985 (34 let)
    Lewisham, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 2:hod
2016 Roger
2013 Seann Walsh: Seann to Be Wild

TV seriály

2019 The Stand Up Sketch Show (TV seriál)
2018 The Reluctant Landlord (TV seriál)
2017 Bad Move (TV seriál)
2015 Playhouse uvádí (TV seriál)
Pomáhat a chránit (S04E04)
2013 Big Bad World (TV seriál)
2010 Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2018 Jen další imigrant (TV seriál)
The Mom (E05)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2019 Flinch (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
Virtually Famous (TV pořad)
2012 8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
Zajímavé vynálezy (TV pořad)
2010 Stand Up for the Week (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky