foto

Baykut Badem

  • nar. 1973
    Kocaeli, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Bekar Bekir
Sarıkamış Çocukları
2016 Hayati Tehlike
2013 Kedi Özledi
2007 Nepřemožitelný Ali

TV seriály

2017 Kalk Gidelim (TV seriál)
2016 Hanım Köylü (TV seriál)
2014 Güzel Köylü (TV seriál)
2013 Gönül Hırsızı (TV seriál)
2012 Düşman Kardeşler (TV seriál)
2010 Dürüye'nin Güğümleri (TV seriál)
İhanet (TV seriál)
2009 Kız Kaçıran (TV seriál)
2008 Baba Ocağı (TV seriál)
2007 Kuzey Rüzgarı (TV seriál)
2006 Kırık Kanatlar (TV seriál)
1998 Mavi Düşler (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kedi Özledi
2007 Nepřemožitelný Ali
2005 Döngel Karhanesi

TV seriály

2013 Gönül Hırsızı (TV seriál)
2007 Kuzey Rüzgarı (TV seriál)
Kısmetim Otel (TV seriál)
2006 Kız Babası (TV seriál)
2005 Yine de Aşığım (TV seriál)
2002 Ekmek teknesi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky