foto

Niki List

  • nar. 28.6.1956
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 1.4.2009 (52 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Helden in Tirol
1986 Müllers Büro
1982 Malaria

Producentská filmografie

Filmy

1998 Helden in Tirol
1997 Straße nach Istanbul, Die (TV film)
1982 Malaria

Dokumentární

1992 Muss denken
1990 Eine Reise in das Innere von Wien

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky