foto

A.K. Hangal

  • nar. 15.8.1915
    Sialkot, Britská Indie (nyní Pákistán)
  • zem. 6.8.2012 (96 let)
    Bombaj, Maháráštra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Krishna Aur Kans
2008 Humsey Hai Jahaan
2005 Mr Prime Minister
Sab Kuch Hai Kuch Bhi Nahin
Zamilovaný duch
2004 Dil Maange More!!!
Hari Om
2003 Kahan Ho Tum
2002 Shararat
2001 Dattak
Lagaan - tenkrát v Indii
1999 Thakshak
1998 Main Solah Baras Ki
Yeh Aashiqui Meri
1997 Zor
1996 Sautela Bhai
Tere Mere Sapne
1995 Kismat
Vartmaan
1993 Jaagruti
Padouch
Roop Ki Rani Choron Ka Raja
1992 Apradhi
Laat Saab
Meera Ka Mohan
1991 Dushman Devta
Farishtay
1990 Police Public
1989 Abhimanyu
Ilaaka
Mamata Ki Chhaon Mein
1988 Aakhri Adaalat
Khoon Bhari Maang
1987 Dacait
Jaago Hua Savera
Jaan Hatheli Pe
Jalwa
Mera Yaar Mera Dushman
Satyamev Jayate
1986 Ek Chadar Maili Si
New Delhi Times
1985 Arjun
Bewafai
Meri Jung
Pighalta Aasman
Ram Teri Ganga Maili
Saagar
Saaheb
Surkhiyaan (The Headlines)
1984 Aaj Ka M.L.A. Ram Avtar
Kamla
Sharaabi
1983 Avtaar
Naukar Biwi Ka
Pasand Apni Apni
1982 Bemisal
Dil Akhir Dil Hai
Khud-Daar
Saath Saath
Shaukeen
Shriman Shrimati
Star
Swami Dada
1981 Baseraa
Bhaaya
Kal Hamara Hai
Kalyug
Krodhi
Kudrat
Naram Garam
1980 Hum Paanch
Humkadam
Judaai
Kali Ghata
Kashish
Neeyat
Phir Wohi Raat
Thodisi Bewafaii
1979 Amar Deep
Jurmana
Khandaan
Ladke Baap Se Badke
Manzil
Meera
Prem Bandhan
Ratnadeep
Zulm Ki Pukar
1978 Badalte Rishte
Badaltey Rishtey
Besharam
Chakravyuha
Des Pardes
Naukri
Satyam Shivam Sundaram: Love Sublime
Swarg Narak
Tumhare Liye
1977 Aafat
Aaina
Alaap
Immaan Dharam
Kalabaaz
Mukti
Paheli
1976 Aaj Ka Ye Ghar
Balika Badhu
Chitchor
Jeevan Jyoti
Raees
Sankoch
Tapasya
Zid
Zindagi
1975 Aandhi
Anokha
Deewaar
Plameny
Salaakhen
1974 Aap Ki Kasam
Bidaai
Doosri Sita
Ishq Ishq Ishq
Kora Kagaz
Trimurti
Us-Paar
1973 Abhimaan
Anamika
Chhupa Rustam
Daag: A Poem of Love
Garam Hawa
Heera Panna
Joshila
Nevděčník
Sweekar
1972 Bawarchi
Jawani Diwani
Parichay
1971 Anubhav
Guddi
Mere Apne
1970 Heer Raanjha
1969 Dharti Kahe Pukarke
Saat Hindustani
Sara Akash
1968 Bombai Raat Ke Bahon Mein
1967 Shagird
1966 Teesri Kasam

TV seriály

1993 Zabaan Sambhal Ke (TV seriál)
1988 Jeevan Rekha (TV seriál)
1986 Lord Mountbatten: The Last Viceroy (TV seriál)
Tamas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky