foto

Mark Benecke

  • nar. 26.8.1970 (49 let)
    Rosenheim, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Madendoktor, Der (TV film)

TV seriály

1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)

Dokumentární

2002 Dracula Unearthed (TV film)
2001 Autopsy - Mysterious Murder Cases (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
2006 Galileo Mystery (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky