foto

Marcus Off

  • nar. 29.6.1958 (61 let)
    Überlingen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Letíme
2007 Lamento
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
1997 Die Apothekerin
1995 Entführung aus der Lindenstraße
1989 Je těžké být Bohem

TV seriály

2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1987 Al Capone von der Pfalz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace