foto

Mark Thomas McGee

  • nar. 7.12.1947 (73 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1998 Billy Frankenstein
Správná dvojka II
1990 Bad Girls from Mars
Lovec strachu
1984 Tank
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu
1972 Zorgon: The H-Bomb Beast from Hell

TV seriály

1997 USA High (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky