foto

Roger Willemsen

  • nar. 15.8.1955
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 7.2.2016 (60 let)
    Wentorf, Schleswig-Holstein, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Meine Eltern

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Kritiker - Zwischen Macht und Ohnmacht (TV film)

TV pořady

2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2011 Pelzig hält sich (TV pořad)
2007 Anne Will (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2000 3satfestival (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1988 Das Literarische Quartett (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Valerie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace