foto

Glenda Hambly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Waiting at the Royal (TV film)
1985 Fran

TV seriály

1998 Driven Crazy (TV seriál)
1997 Raw FM (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
Mercury (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
R.F.D.S. (TV seriál)
Secrets (TV seriál)
Ship to Shore (TV seriál)
1992 Lift Off (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Waiting at the Royal (TV film)
1985 Fran

TV seriály

1993 Ship to Shore (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Distant Lens: Western Australia's Moving Memories

Producentská filmografie

Filmy

2014 The Legend Maker

Střihačská filmografie

TV seriály

1998 Driven Crazy (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Distant Lens: Western Australia's Moving Memories

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace