foto

Xavier Aubert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 108 Rois-Démons
2013 Tu seras un homme
2011 Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Náhradní plán
2010 Henry
Prázdné žaludky
2009 Ticket gagnant (TV film)
2008 Ideální zeť (TV film)
2007 Kozak
2006 Porte-bonheur, Le (TV film)
2005 Mes deux maris (TV film)
Modlitba za mrtvé
Ze film
2004 Les textiles
2001 Le pornographe

TV seriály

2015 Au service de la France (TV seriál)
Au Service de ma France (S01E12)
Le Code Taupe (S01E10)
Plume Invisible (S01E09)
další epizody (6)
2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
2011 Rani - princezna rebelka (TV seriál)
Intouchable (E05)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky