foto

Renata Kretówna

  • nar. 25.11.1948 (72 let)
    Suwalki, Podlaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Umění milování
2005 Pár osob, krátkej čas

TV seriály

2012 Lekarze (TV seriál)
Ziarnko prawdy (S01E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Czarna wdowa (S08E12)
2010 Przeznaczenie (TV seriál)
Prawo ojca (E13)
2008 Figo fago (TV seriál)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Kryminalni (TV seriál)
Strefa mroku (S04E04)
Wampir (S04E03)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Szczęśliwy człowiek (S06E31)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky