foto

Karl Hellmich

  • nar. 19.7.1914 (105 let)
    Graz, Rakousko-Uhersko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Kottan ermittelt - Der Geburtstag (TV film)
1976 Jakob der Letzte (TV film)
1971 Emilia Galotti (TV film)
1969 Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
Zwei aus Verona (TV film)
1967 Der Befehl (TV film)
1965 Lumpazivagabundus
1964 Zwei Herren aus Verona
1961 Höllenangst (TV film)
1958 Der Talisman (TV film)

TV seriály

1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Weekend im Paradies (divadelní záznam)
1971 Die Zuckerbäckerin (divadelní záznam)
1969 Zeitvertreib (divadelní záznam)
1963 Wie es Euch gefällt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky