foto

Charlie Fletcher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Taggart: Chuť peněz (TV film)
2001 Fotbal za mřížemi
1995 Jako štvaná zvěř

TV seriály

2019 Himmelsdalen (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
Misdirection (S01E04)
2004 Steel River Blues (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky