foto

David Wages

  • nar. 1923
  • zem. 30.7.2012
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1982 Cry for the Strangers (TV film)
1978 Doctors' Private Lives (TV film)
Odvaha a vášeň (TV film)
1977 Roger & Harry: The Mitera Target (TV film)
1976 Banjo Hackett (TV film)
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
1974 Nakia (TV film)
1973 Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
1972 Dirty Little Billy
1969 Immortal, The (TV film)
1968 Mission Impossible Versus the Mob
1967 Oh Dad, Poor Dad, Mama's Hung You in the Closet and I'm Feeling So Sad
1966 Chamber of Horrors
1965 Jak zabít svou ženu
Synanon
1964 Distant Trumpet, A
Sex and the Single Girl
1963 Mary, Mary
Spencerova hora
1957 Hidden Fear

TV seriály

1986 MacGyver (TV seriál)
Vězeň svědomí (S01E21)
Pomalá smrt (S01E19)
Být mužem (S01E17)
další epizody (6)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Marnotratník (S01E09)
Kořist (S01E05)
1984 George Washington (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace