foto

Filippo Bologna

  • nar. 1978
    San Casciano dei Bagni, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Cosa fai a Capodanno?
Le Jeu - původní scénář
Perfectos desconocidos - původní scénář
Quanto basta
2017 Perfectos desconocidos - původní scénář
2016 Naprostí cizinci
2013 L'ultima ruota del carro
2011 Questo mondo è per te

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace