foto

Kadèr Gürbüz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Het tweede gelaat
2014 Booster
2004 10 jaar leuven kort

TV seriály

2019 Morten (TV seriál)
2018 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Chaussée d'Amour (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2013 Gent West (TV seriál)
2009 Jes (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky