foto

Hermann Lanske

  • nar. 13.10.1927
    Vídeň
  • zem. 1979
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1978 Das vierte Gebot (TV film)
Essig und Öl (TV film)
1971 Theodor Kardinal Innitzer (TV film)
1970 Finder, bitte melden (TV film)
Jedermann (TV film)
1968 Was Ihr wollt (TV film)
Wenn die kleinen Veilchen blüh'n (TV film)
1967 Die Entführung aus dem Serail (TV film)
Fentons völlig verrückte Erfindung (TV film)
1963 Familie Rannsdorf (TV film)
Tingel Tangel (TV film)
1962 Alle meine Söhne (TV film)
Frau Suitner (TV film)
Prärie-Saloon (TV film)
1960 Das Spiel vom lieben Augustin (TV film)

Divadelní záznam

1979 Lasst uns lügen (divadelní záznam)
1976 Der Konfuse (divadelní záznam)
1972 Wiener Blut (divadelní záznam)
1971 Die Zuckerbäckerin (divadelní záznam)
1970 Zur schönen Aussicht (divadelní záznam)
1968 Weekend (divadelní záznam)
1966 Die venezianischen Zwillinge (divadelní záznam)
Krach im Hinterhaus (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Theodor Kardinal Innitzer (TV film)

Divadelní záznam

1972 Wiener Blut (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky