foto

Anton Duschek

  • nar. 11.6.1925
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 10.6.1985 (59 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Tarabas (TV film)
1979 Kirche zu verkaufen (TV film)
1977 Arrête ton char... bidasse!
1976 Bomber & Paganini
Divoká kachna
Fehlschuß (TV film)
Sonntagsgeschichten (TV film)
1972 Nachsaison (TV film)
Weh dem, der lügt (TV film)
1970 Blaue Blüten (TV film)
Der Weyland Casperl (TV film)
1967 Zwischenfall in Antiochia (TV film)
1965 Der Tag danach (TV film)
Radetzkymarsch (TV film)
1964 Die Tasse mit dem Sprung (TV film)
1963 Die Möwe (TV film)
Karriere (TV film)
1962 Leutnant Gustl (TV film)

TV seriály

1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Omer Pacha (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky