foto

Tamás Fejér

  • nar. 29.12.1920 (98 let)
    Pécs, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Není ryba jako ryba
1982 Csata a hóban (TV film)
1981 Lógós (TV film)
1980 Střed světa (TV film)
Vážné hry
1978 Székács a köbön (TV film)
1977 Királylány zsámolya, A
1976 Uličníci na prázdninách
1972 Stal jsem se mužem zákona
1971 Kazamaták titka (TV film)
1969 Mluvící plášť
Okna do neznáma
1967 Adósság (TV film)
Horgászvizeken
1966 A férfi egészen más
1965 Patyolat akció
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
1963 Kertes házak utcája
1961 Jó utat autóbusz
1960 Město bez tváře
1959 Bogáncs
Láska ve čtvrtek
1957 Torödj munkatársaiddal!
1956 Eger
Nem igaz
1947 Ipar újra él!, Az
1937 Nö és a gép, A

TV seriály

1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (10)
1976 Karancsfalvi szökevények (TV seriál)
1975 Utánam, srácok! (TV seriál)
1973 Pocok, az ördögmotoros (TV seriál)
Öreg bánya titka, Az (TV seriál)
1972 Tajemství staré šachty (TV seriál)
1967 Tüskevár (TV seriál)
Búcsú a berektől (E08)
Tüskevár meghódítása (E07)
Viharban (E06)
další epizody (8)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E13)
A kölcsön ára (E12)
Bernáth tizedes menyasszonyai (E11)
další epizody (12)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Csattan az ostor (E13)
Nincs kegyelem (E12)
Fogságban (E11)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace