foto

Annie Goldson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Kim Dotcom: Lapen v síti
2011 Brother Number One
2004 Sheilas: 28 Years On
2001 Georgie Girl
1988 P.O.V. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2011 Brother Number One
2004 Sheilas: 28 Years On
2001 Georgie Girl
1988 P.O.V. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace