foto

Herbert Wright

  • nar. 9.11.1947
    Columbus, Indiana, USA
  • zem. 24.8.2005 (57 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Mars and Beyond
1998 Martian Law (TV film)
1981 Through the Magic Pyramid (TV film)
1978 Puzzle (TV film)
1976 Shadow of the Hawk
1973 If I Had a Million (TV film)

TV seriály

1995 Delfín Flip (TV seriál)
1993 Cadillacs and Dinosaurs (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Z pozice síly (S05E15)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Bitva (S01E08)
Nejzazší výspa (S01E04)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1985 Stingray (TV film)
1981 Through the Magic Pyramid (TV film)
1974 Locusts (TV film)

TV seriály

1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Příčina a důsledek (S05E18)
Vyděděnec (S05E17)
Etika (S05E16)
další epizody (6)
1985 Stingray (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Mars and Beyond

TV seriály

1988 Válka světů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky