foto

Lubomír Mindoš

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Želary
1980 Blues pro EFB

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)
1996 Popaterce (TV seriál)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Návrat domů (E06)

Dokumentární

2011 Slovenské rody (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace