foto

Owen Davis Sr.

  • nar. 29.1.1874
    Portland, Maine, USA
  • zem. 14.10.1956 (82 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1949 The Great Gatsby - divadelní hra
1946 Mr. and Mrs. North (TV film) - divadelní hra
1942 Mr. and Mrs. North - divadelní hra
1938 Jezábel - divadelní hra
1936 Three Married Men
1934 Nine Forty-Five - divadelní hra
The Lash - divadelní hra
The Ninth Guest - divadelní hra
1931 A Connecticut Yankee
My Sin
The Girl Habit
The Man Who Came Back
1930 Only Saps Work - divadelní hra
So This Is London
Spring Is Here - divadelní hra
Whoopee! - divadelní hra
1929 Haunted House - divadelní hra
The Donovan Affair - divadelní hra
They Had to See Paris
Tonight at Twelve - divadelní hra
1928 Chinatown Charlie
Easy Come, Easy Go - divadelní hra
Hold 'Em Yale - divadelní hra
Through the Breakers - divadelní hra
1927 Blind Alleys
Cabaret
The Shamrock and the Rose - divadelní hra
1925 How Baxter Butted In
Lazybones - divadelní hra
Up the Ladder - divadelní hra
1924 Broadway After Dark - divadelní hra
Her Marriage Vow - divadelní hra
Icebound - divadelní hra
Nellie, the Beautiful Cloak Model - divadelní hra
The Lighthouse by the Sea - divadelní hra
1923 Blow Your Own Horn - divadelní hra
1921 Marry the Poor Girl - divadelní hra
Why Girls Leave Home - divadelní hra
1920 Sinners - divadelní hra
1918 Mile-a-Minute Kendall - divadelní hra
1916 Big Jim Garrity - divadelní hra
1915 Hearts in Exile
1914 Lola - divadelní hra
The Marked Woman
Wishing Ring: An Idyll of Old England, The - divadelní hra

TV seriály

1952 Broadway Television Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1950 Lux Video Theatre (TV seriál) - divadelní hra
Musical Comedy Time (TV seriál) - divadelní hra
Prudential Family Playhouse, The (TV seriál) - divadelní hra
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál) - divadelní hra

Producentská filmografie

Filmy

1950 Julius Caesar

Spisovatelská filmografie

Filmy

1955 Sincerely Yours - povídka
1928 Confessions of a Wife - povídka
1926 Forever After - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace