foto

Sepp Löwinger

  • nar. 13.1.1900
    Krummnußbaum, Rakousko-Uhersko
  • zem. 30.1.1990 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Stille Ozean, Der (TV film)
1979 Himmel, Scheich und Wolkenbruch
Traumbus
1973 Van der Valk a boháči (TV film)
1964 Happy-End am Wörthersee
1963 Die schwarze Kobra
1962 Desátník smolař
Mariandls Heimkehr
Waldrausch
1961 Autofahrer unterwegs
1960 Das Dorf ohne Moral
Im Weißen Rössl
1958 Hallo Taxi
1953 Die Fiakermilli
Die fünf Karnickel
1951 Valentins Sündenfall
1950 Der keusche Adam
1948 Die Verjüngungskur
1935 Die beiden Stoffl

TV seriály

1985 Der Leihopa (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 O Josef (divadelní záznam)
1985 Der keusche Josef (divadelní záznam)
1984 Der Hecht im Karpfenteich (divadelní záznam)
1981 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1980 Rudi macht's richtig (divadelní záznam)
1979 Der Fehltritt (divadelní záznam)
Doppelt hält schlechter (divadelní záznam)
1978 Das Manöverkind (divadelní záznam)
Liebe tiefgekühlt (divadelní záznam)
Spät, aber doch (divadelní záznam)
1977 Der teure Johann (divadelní záznam)
Ein Kind muß her (divadelní záznam)
1975 Alles, nur keine Schwestern (divadelní záznam)
1974 Graf Schorschi (divadelní záznam)
1973 Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
Die falsche Annonce (divadelní záznam)
Die falsche Katze (divadelní záznam)
1972 's Nullerl (divadelní záznam)
Alles, nur nicht heiraten (divadelní záznam)
Drei Frauen um Daniel (divadelní záznam)
Emil, der Seitenspringer (divadelní záznam)
1971 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Baden streng verboten (divadelní záznam)
Die Roßkur (divadelní záznam)
Hugo in Ängsten (divadelní záznam)
Vinzenz, warum tust du das? (divadelní záznam)
1970 Der Ehestreik (divadelní záznam)
Die späte Heirat (divadelní záznam)
Die verlorene Hochzeitsnacht (divadelní záznam)
1969 Der Schützenkönig (divadelní záznam)
Die Töchter Josefs (divadelní záznam)
Ein Engel auf Erden (divadelní záznam)
Er hat Glück mit Monika (divadelní záznam)
1968 Der Glückselefant (divadelní záznam)
Der richtige Irrtum (divadelní záznam)
Irinka (divadelní záznam)
Karin, was machst Du? (divadelní záznam)
Schicksal (divadelní záznam)
Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1967 Angelika schafft Ordnung (divadelní záznam)
Der Heiratsgegner (divadelní záznam)
Der Jäger vom Fall (divadelní záznam)
Der alte Geizkragen (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
Die große Schuld (divadelní záznam)
1966 Alle Trümpfe in der Hand (divadelní záznam)
Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1964 Das vierte Gebot (divadelní záznam)
1963 Ehestreik (divadelní záznam)
1962 Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1961 Das Mädchen mit dem Zucker (divadelní záznam)
1960 Der Meineidbauer (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1961 Der bunte Schirm (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky