foto

Sam Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Aus Haut und Knochen (TV film)
2016 Weil ich dich liebe (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
2014 Lebe lieber Italienisch! (TV film)
Unterwegs mit Elsa (TV film)
2013 Konec lží (TV film)
Léto v Portugalsku (TV film)
2012 Léto v Alsasku (TV film)
2011 Das Wunder von Kärnten (TV film)
2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
2009 Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
2008 Nepatrné lži (TV film)
Robin Pilcher: Projekt láska (TV film)
Vier Tage Toskana (TV film)
2007 Motiv pro vraždu (TV film)
2006 Mr. Nanny - Ein Mann für Mama (TV film)
Má krásná nepřítelkyně (TV film)
Zwei Bräute und eine Affäre (TV film)
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Rok do svatby (TV film)
2004 Láska bez zpátečního lístku (TV film)
2003 Chci tě (TV film)
Světlo v temnotách (TV film)
2002 Milostný román (TV film)
Pest - Die Rückkehr (TV film)
Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
Hledám tátu (TV film)
Skrytý pohled vraha (TV film)
Smrtelná touha (TV film)
2000 Anna H. - Geliebte, Ehefrau und Hure (TV film)
Laila navěky zamilovaná (TV film)
1999 Das Callgirl (TV film)
Der Tod in Deinen Augen (TV film)
Die Liebesdienerin (TV film)
Jezero smrti (TV film)
Paul a Clara (TV film)
Případ osamělých boháčů (TV film)
Sieben Tage bis zum Glück (TV film)
Zärtliche Begierde (TV film)
1998 Das Miststück (TV film)
Die Friseuse und der Millionär (TV film)
Ferkel Fritz (TV film)
Gigolo (TV film)
Herzbeben - Die Nacht, die alles veränderte (TV film)
Höllische Nachbarn (TV film)
Nebezpečná sousedka (TV film)
Nina - Vom Kinderzimmer ins Bordell (TV film)
Silvias Bauch (TV film)
Vickys Alptraum (TV film)
Zmařené sny (TV film)
1997 Der Todesbus (TV film)
Děsivé soužití (TV film)
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Sexy Lissy (TV film)
1996 Hřích jediné noci (TV film)
1994 Vánoce s Willy Wuffem (TV film)

TV seriály

2017 Professor T. (TV seriál)
2016 Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
2015 Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
2008 Maja (TV seriál)
2003 Krista (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky