foto

Johan Hoogewijs

  • nar. 22.12.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Alles is zoals het zou moeten zijn
Circus zonder tent
2018 Le Collier rouge
2016 Woezel & Pip: Op zoek naar de Sloddervos!
2014 W. - Witse de film
2013 Bad Hunter
Devět paruk
2012 Achtste-groepers huilen niet
Weekend aan Zee
2009 Kom niet aan mijn kinderen
Život v jednom dni
2008 Pokrevní bratři
2007 Kůň pro Winky 2
2005 Kůň pro Winky
2004 Zinloos (TV film)
2002 De blauwe roos

TV seriály

2008 Deadline (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
Veel geluk, professor (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1994 Interflix (TV seriál)
1992 Caravans (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Dokumentární

2010 Nechte si chutnat!
2002 L'homme qui voulait classer le monde

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky