foto

Marlies Ewald

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Loď snů: Singapur (TV film)
2009 Podzim lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Shledání v Rose Abbey (TV film)
2008 Das Traumpaar (TV film)
Paní Zima (TV film)
Rosamunde Pilcher: Příliv lásky (TV film)
2007 Bouřlivá léta (TV film)
Das Wunder der Liebe (TV film)
Mlha nad zámkem Kilrush (TV film)
Muž mých snů (TV film)
2006 Cornwallská romance (TV film)
Kde začala láska (TV film)
Kouzelné léto (TV film)
Láska jejího života (TV film)
2005 Der Ranger (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
Moje sestra a já (TV film)
Nad oblaky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
Rosamunde Pilcher: Plachetnice lásky (TV film)
2004 Cesty lásky (TV film)
Kletba rodu Pembertonů (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)
Rosamunde Pilcher: Dokud jsi tady (TV film)
2003 Das Glück ihres Lebens (TV film)
2002 Děti štěstěny (TV film)
Loď snů - Thajsko (TV film)
Mosty lásky (TV film)
Rosamunde Pilcher: Až na konec světa (TV film)
Rosamunde Pilcher: Padající hvězda (TV film)
Rosamunde Pilcher: Šťastná náhoda (TV film)
Zwei Seiten der Liebe (TV film)
2001 Das Schneeparadies (TV film)
Rosamunde Pilcher: Růže z Kerrymoru (TV film)
2000 Loď snů - Seychely (TV film)
Loď snů: Bali (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
1999 Das Traumschiff - Namibia (TV film)
Das Verbotene Zimmer (TV film)
Herz über Bord (TV film)
Loď snů - Tahiti (TV film)
1997 Benny allein gegen alle (TV film)
Familie zum Küssen, Eine (TV film)
Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)
1992 Traumschiff - Norwegen, Das (TV film)

TV seriály

1999 Horečka (TV seriál)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
Die Stadtindianer (TV seriál)
1993 Ein besonderes Paar (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Polizeiruf 110 - Das Zeichen (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky