foto

Christoph Getrost

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2002 Mann, oh Mann, oh Mann! (TV film)
2001 Du oder keine (TV film)
2000 Stimme des Herzens (TV film)
1999 Das Verbotene Zimmer (TV film)
Deine besten Jahre (TV film)
Pomsta ženy (TV film)
1997 Das Recht auf meiner Seite (TV film)
Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Gefangene der Liebe (TV film)
Todsicheres Ding, Ein (TV film)
1995 Drei Frauen und (k)ein Mann (TV film)
Herz für Laura, Ein (TV film)

TV seriály

2008 Hotel snů (TV seriál)
Karibik (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky