foto

Stanley Rabjohn

  • nar. 6.10.1914
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 21.7.2001 (86 let)
    Coleville, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1972 Where Does It Hurt?
1970 Psycho Lover, The
1961 Kumpáni smrti
X-15
1953 Fighter Attack
1946 Behind Green Lights
1945 The All-Star Bond Rally
Toreadoři

TV seriály

1974 Shazam! (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Ethel Barrymore Theater (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

1966 Podmořský svět Jacquese Cousteaua (TV seriál)

TV pořady

1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky