foto

Virginia Vogwill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Le temps du silence (TV film)
2010 Paul et ses femmes (TV film)
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2006 Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
Grand Charles, Le (TV film)
2005 Louise (TV film)
2004 À boire
2003 Une grande fille comme toi (TV film)
Une preuve d'amour (TV film)
2002 Nha fala
Sous mes yeux (TV film)
2001 Demain et tous les jours après (TV film)
Reines d'un jour
2000 Caracole, La (TV film)
Enchanteur, L' (TV film)

TV seriály

2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky