foto

Andi Wecker

  • nar. 1979
    Bergisch Gladbach, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Lollipop Monster
2008 Schade um das schöne Geld (TV film)
2006 Strahlende Helden
2005 Gleich geschieht ein Mord

TV seriály

2018 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Stralsund (TV seriál)
Vergeltung (E10)
Schutzlos (E09)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Stralsund (TV seriál)
Der Anschlag (E08)
Es ist nie vorbei (E07)
Kreuzfeuer (E06)
2013 Stralsund (TV seriál)
Freier Fall (E05)
Tödliches Versprechen (E04)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
2011 Stralsund (TV seriál)
Ausser Kontrolle (E02)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Genesis 2.0 (studentský film)
2010 Free your ass and your mind will follow (studentský film)
2006 Strahlende Helden
2005 Gleich geschieht ein Mord

TV seriály

2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Genesis 2.0 (studentský film)
2010 Free your ass and your mind will follow (studentský film)
2006 Strahlende Helden

TV seriály

2018 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Strahlende Helden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace