foto

Tim Rideout

  • nar. 27.9.1970 (49 let)
    Fredericton, New Brunswick, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Edit > Undo
2013 Happy Slapping
Louis Cyr
2007 Roastbeef
2005 Elephant Shoes

TV seriály

2019 Slyšíte mě? (TV seriál)
2018 À la valdrague (TV seriál)
2017 Le Siège (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Le Clan (TV seriál)
2012 Jack (TV seriál)

Dokumentární

2019 Pipe Dreams

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky