foto

Čiho Watanabe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Šokubucu zukan
2015 Eien no bokura (TV film)
2013 Aruku, Aruku, Aruku ~ Shikoku Henromichi ~ (TV film)
2012 20-nen go no Kimi e (TV film)
Aku no kyôten: Joshô (TV film)
2010 Sankyô no shô (TV film)
2008 Akai ito
2007 Koi suru ničijóbi: Wataši. Koi šita
2005 Kono mune ippai no ai wo
Sajonara Midori-čan

TV seriály

2019 Hikinukija: Head hunter no rjúgi (TV seriál)
Kore wa keihi de očimasen! (TV seriál)
Onzoši boys (TV seriál)
Wagaja no himicu (TV seriál)
2017 Uči no otto wa šigoto ga dekinai (TV seriál)
2016 Beppin-san (TV seriál)
2015 5 nin no Džunko (TV seriál)
Tatakau! Šoten girl (TV seriál)
2014 Akka (TV seriál)
Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
First Class (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2013 Kamisama no Itazura (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2012 Iki mo dekinai nacu (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
2010 Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
2006 Mo Hitotsu no Sugar & Spice (TV seriál)
Tokyo Love Collection (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky