foto

Raymond Wemmenlöv

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2003 Saraband (TV film)
2000 Bildmakarna (TV film)
1997 Tartuffe - hycklaren (TV film)
1993 Backanterna (TV film)
1990 Hebriana (TV film)
1987 Don Juan (TV film)
1975 Fällan (TV film)

TV seriály

1990 Kära farmor (TV seriál)
1983 Farmor och vår herre (TV seriál)
1981 Skärp dig, älskling (TV seriál)

Dokumentární

1976 ABBA Dabba Doo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky