foto

Guido Pieters

  • nar. 1948
    Maastricht, Limburg, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Het woeden der gehele wereld
2001 Doppelter Einsatz - Rache (TV film)
2000 De zwarte meteoor
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
1997 Sperling und die verlorenen Steine (TV film)
1986 Op hoop van zegen
1984 Ciske de Rat
1981 Te gek om los te lopen
1979 Kort Amerikaans
1977 Dokter Vlimmen
1975 Zwaarmoedige verhalen voor bij de centrale verwarming

TV seriály

2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Ovčí chladna (S01E04)
Volný jako pták (S01E03)
2005 Die Blaumänner (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Ik ben je moeder niet (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Plantage allee (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Medisch Centrum West (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1993 Op de fiets naar Hollywood

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace