foto

Simon Webbe

  • nar. 30.3.1979 (40 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Everywhere and Nowhere
2006 Rollin' with the Nines
Run
2005 Láska a jiné průšvihy
2002 Smash Hits Poll Winners Party 2002 (TV film)

TV seriály

2004 Ministry of Mayhem (TV seriál)

Dokumentární

2005 The Brits Backstage (TV film)
2004 Blue Guilty: Live from Wembley (koncert)
2003 Party in the Park 2003 (koncert)
2002 Blue: A Year in the Life of
Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
Party in the Park 2002 (koncert)

Hudební videoklipy

2013 Blue - Break My Heart (hudební videoklip)
Blue - Hurt Lovers (hudební videoklip)
Blue - Without You (hudební videoklip)
2011 Blue - I Can (hudební videoklip)
2004 Blue - Breathe Easy (hudební videoklip)
Blue - Bubblin (hudební videoklip)
Blue - Curtain Falls (hudební videoklip)
2003 Blue - Guilty (hudební videoklip)
Blue - U Make Me Wanna (hudební videoklip)
Blue ft. Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours (hudební videoklip)
2002 Blue - Best in Me (hudební videoklip)
Blue - Fly by II (hudební videoklip)
Blue - One Love (hudební videoklip)
Blue ft. Elton John - Sorry Seems to Be the Hardest Word (hudební videoklip)
2001 Blue - All Rise (hudební videoklip)
Blue - If You Come Back (hudební videoklip)
Blue - Too Close (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 Eurovision Song Contest 2011 (TV pořad)
2006 The BRIT Awards 2006 (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2001 Record of the Year 2001, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky