foto

Edith Vesperini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Je ne rêve que de vous
2017 Le Chemin
2016 Cessez-le-feu
2013 Angelika
Victor "Young" Perez
2012 Alexandra David-Néel: J'irai au pays des neiges (TV film)
L'oncle Charles
La baie d'Alger (TV film)
2011 Jeanne Devère (TV film)
Mystère au Moulin Rouge (TV film)
2010 Je ne vous oublierai jamais
Mimo zákon
2009 Louise Michel la rebelle (TV film)
2008 Changing Climates, Changing Times (TV film)
Un barrage contre le Pacifique
2006 Mon colonel
Serko
2005 Capitaines des ténèbres (TV film)
Chok-Dee
2004 La visite
Nos vies rêvées (TV film)
2002 Amen.
Madame Sans Gene (TV film)
2001 Král Galů
2000 Saint-Cyr
1998 Bimboland
Muž je žena jako každá jiná
Pod pokličkou
1997 C'est pour la bonne cause
Dobrodruhem proti své vůli (TV film)
Monde d'Angelo, Le (TV film)
Parents modèles, Les (TV film)
XXL
1996 Gauč v New Yorku
1995 Le bonheur est dans le pré
1993 Malá apokalypsa
Nombril du monde, Le
1991 Van Gogh
1988 Camomille
1987 Miss Mona
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire
Suivez mon regard
1985 Tři muži a nemluvně
1984 Vive les femmes!
1983 Hanna K.
1982 Co je třeba ke štěstí
Legitimní násilí
1979 Světlo ženy
1978 Náprava dle metody

TV seriály

2015 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le Noyé du Grand canal (S06E02)
Le Cadavre anglais (S06E01)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le sang des farines (S05E02)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2011 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'affaire de la rue des Francs-Bourgeois (S04E02)
Le dîner de gueux (S04E01)
2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
La larme de Varsovie (S03E01)
2009 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'Affaire Nicolas Le Floch (S02E02)
Le fantôme de la Rue Royale (S02E01)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'énigme des Blancs-Manteaux (S01E02)
L'homme au ventre de plomb (S01E01)
À droite toute (TV seriál)
2003 Les Thibault (TV seriál)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Nombril du monde, Le
1991 Van Gogh

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky