foto

Anton Azarov

  • nar. 10.9.1979 (41 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
2014 Slava (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Vystrel v parke (E06)
Vněštatnyj sotrudnik (E05)
Posledňaja schvatka (E04)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2000 OBŽ (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lobanovskyj nazavždy

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Jarosť (TV seriál)
Posledňaja schvatka (E04)
2000 OBŽ (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorok let do vozmezdija...?! (S03E08)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Lobanovskyj nazavždy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky