foto

Alberto Amato

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Morte di un seduttore di paese (TV film)
1973 Lucky Luciano
Sgarro alla camorra
1969 Relazione di mare (TV film)
1963 Ruce nad městem
1962 Sečtené dny
1953 Ženich pro Annu Zaccheovou
1948 Madunnella
1947 Malaspina

TV seriály

1988 Neapolské vydírání (TV seriál)
1980 Quaderno proibito (TV seriál)
1977 Lo scandalo della banca romana (TV seriál)
Traffico d'armi nel Golfo (TV seriál)
1976 Albert e l'uomo nero (TV seriál)
1974 Sotto il placido Don (TV seriál)
1969 Le avventure di Ciuffettino (TV seriál)
1965 La figlia del capitano (TV seriál)
Le avventure di Laura Storm (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace